top of page

Släktträd 

Med hjälp av släktträd så kan man på ett strukturat och visuellt sätt presentera information om släktens medlemmar. På grund av platsbrist så har jag varit tvungen att skapa flera släktträd.

Respektive släktträd utgår från personen i fråga som står angiven, där jag försökt att presentera de ättlingar och efterkommande som jag lyckats finna i kyrkoböckerna.

Är medveten om att det kan finnas felaktig information eller saknad information i träden, och jag vore tacksam för all återkoppling för att all information ska bli så korrekt som möjligt.


Släktträd 1 - Nils/Niclas Åfeldt , exkluderat Per Emanuel Åfeldts och Johan David Åfeldts respektive släktgrenar, som finns dokumenterade i egna släktträd nedan.
 


Släktträd 2 - Per Emanuel Åfeldts efterkommande förutom släktgrenen som utgår från Gustafva Wilhelmina Åfeldt, vars ättlingar finns dokumenterade i släktträd 4.
 
 
 
Släktträd 3 - Johan David Åfeldts efterkommande förutom släktgrenen som utgår från Johan Axel Åfeldt, som finns dokumenterad i släktträd 5.
 
 

Släktträd 4 - Gustafva Wilhelmina Åfeldt, vars son, Carl Leonard Wilén, emigrerade till USA 1889, vilket gör att det i detta släktträdet finns många amerikanska släktingar.

Släktträd 5 -  Johan Axel Åfeldts efterkommande.
 
 
 
Släktträd 6 -  Nils/Niclas Åfeldts samt Gunilla Margareta Sahlgrens föräldrar
 
 
bottom of page